Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις στον Βόλο

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου, σχετικά με σύγχρονα ζητήματα, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος , με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος  κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Νοέμβριο.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα εξεταζόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Χώρος συνάντησης, είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ήδη στο κανάλι της μητροπόλεώς  στο youtube, αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο της πρώτης συνάντησης, με ομιλητή τον Ανθυπαστυνόμο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ορισμένου ως Συνδέσμου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Μαγνησία, κ. Γεώργιος Σκόνδρας, με θέμα: «Παιδί και διαδίκτυο».

Στη δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 7.00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, Θεολόγος και εφημέριος στον Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου, με θέμα: «Σύγχρονη κοινωνία και Κατηχητικό σχολείο».

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, στην τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/84986227837?pwd=b8M5Jl5lZlqJlaZoY6c2a3O5RjwCCb.1

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....