Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Ψηφιακή Εποχή

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία «τρέχουν» το πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, προχωρώντας στη δεύτερη φάση του project λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση των πρώτων ρομπότ διαλογής αντικειμένων, με στόχο να υπερπενταπλασιάσουν τη δυνατότητα διαχείρισης. Παράλληλα, ανακοινώνουν την «έλευση» του Ψηφιακού Ταχυδρόμου και των καταστημάτων 24ωρης εξυπηρέτησης.

Σε ειδική παρουσίαση στην «καρδιά των ΕΛΤΑ», στο Κέντρο Διαλογής στο Κρυονέρι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, παρουσιάστηκε η εγκατάσταση ρομποτικής διαλογής, με την οποία ξεκίνησε η είσοδός τους στην ψηφιακή εποχή. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα επόμενα βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχωρούν, με γρήγορα βήματα, σε μία νέα εποχή, με επίκεντρο την ολιστική εμπειρία πελάτη αλλά και τη μετατροπή του ίδιου του Οργανισμού σε σύγχρονη επιχείρηση, ανταγωνιστική, οικονομικά υγιή, που θα διατηρεί τον κοινωνικό της ρόλο.

Το στρατηγικό σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ προβλέπει σημαντικές επενδύσεις για την αναβάθμιση της δυναμικότητας στη διαχείριση αντικειμένων, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα στις παραδόσεις αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών με πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....