Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου επεσκέφθη σήμερα εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄

Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, η οποία εδρεύει στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη, επεσκέφθη σήμερα εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, επί τη αποχωρήσει του έως και εχθές Διοικητού Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον οποίο εἰχε μια άριστη συνεργασία, και προκειμένου να συγχαρεί το νέο Διοικητή, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπάλση, ως επίσης και τον Πύραρχο κ. Άγγελο Κυρίτση, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διοικητού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων, με την παρουσία και του Αντιπύραρχου κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, Υπευθύνου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ερμουπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα Υποστράτηγο για τη μεταξύ τους συνεργασία και την κατά πάντα ευγενική και πολιτισμένη στη Σύρο παρουσία του, συνεχάρη τους νέους Διοικητές, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τον υπεδέχθησαν, ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, με την ευλογία του Θεού και των Προστατών τους Αγίων Τριών Παίδων.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....