Τελική φάση πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κατηχητικών και γιορτή Νεολαίας στην Μητρόπολη Θήρας

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2026 διεξήχθη στην Οία της Σαντορίνης και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Αμφιλοχίου η τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5Χ5 των κατηχητικών συντροφιών της Σαντορίνης, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως, και ακολούθησε η γιορτή νεολαίας για τη λήξη των κατηχητικών συναντήσεων για το κατηχητικό έτος αυτό.

Σε συνέχεια της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος, που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, την Κυριακή έγινε η τελική φάση, το final four του πρωταθλήματος στο “Γη-παιδάκι”, το γήπεδο ποδοσφαίρου της ενορίας της Οίας, με τη συμμετοχή των ομάδων που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο final four, δηλαδή της οικοδέσποινας ομάδας της Οίας, του Βόθωνα, του Ακρωτηρίου και του Πύργου. Μετά από τη διεξαγωγή των ημιτελικών προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, το οποίο ήταν Βόθωνας – Πύργος και πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Βόθωνα.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η γιορτή νεολαίας μας, κατά την οποία έγινε η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα, η απονομή των μεταλλίων – ενθυμίων στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, διανομή καπέλων σε όλους, μουσική, χορό, παιχνίδια και πολλά κεράσματα, την προετοιμασία των οποίων ανέλαβαν ο π. Νικόλαος Πράσινος, εφημέριος της Οιας, και οι διακονητές της ενοριας.

Ο Σεβασμιώτατος, οι πατέρες και τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο στην αρχή της νέας κατηχητικης χρονιάς!

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....