Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης Mascot

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στο Mascot του Σύδνεϋ, την Τετάρτητης Δ’ Εβδομάδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 30 Μαρτίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την ευλογία και την άδειά του να ιερουργήσει στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, καθώς και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Σταύρο Ιβανό, για την πρόσκληση που του απηύθυνε να επισκεφθεί την Ενορία στο Mascot.

Επιπλέον, ο Επίσκοπος Κυανέων ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στη Θεία Λειτουργία και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Σημειώνεται ότι ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, βρίσκεται στο Σύδνεϋ με την ευκαιρία της Συνάξεως των Επισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 28-29 Μαρτίου, υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....