Θεολογική βραδιά στον Καθεδρικό της Αγίας Σοφίας Λονδίνου

Πάνω από 70 άτομα από διάφορα μέρη του Λονδίνου συμμετείχαν στην πρώτη Θεολογική Βραδιά που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον ιστορικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην περιοχή Bayswater την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας μίλησε θεολογικά σε σχέση με το βιβλίο “Bad Religion”. Τη συζήτηση διηύθυνε ο Ιερολογιώτατος Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς, PhD, και ο Καθηγητής του King’s College του Λονδίνου κ. Billy Christmas. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ μεσογειακών εδεσμάτων και με σύντομη βραδινή προσευχή.

Η επόμενη Θεολογική Βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00. Επίκεντρο της παρουσίασης και της συζήτησης θα είναι το βιβλίο «Wounded by Love: The Life and the Wisdom of St. Porphyrios». Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα διατεθούν σύντομα στη σελίδα του «Archdiocesan Eventbrite».

Διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης ήταν ο Αρχιμ. κ. Νήφων Τσιμαλής, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κ. Νικήτα.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....