Την Αγιοβασιλειόπιττα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος

Στο ιστορικό και εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης μετέβη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Λειβαδάρα, και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με την παρουσία του Ρ/ Καθολικού Επισκόπου Σύρου κ. Πέτρου Στεφάνου, του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Εκπροσώπων του Στρατού, του Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Προέδρων τοπικών Φορέων και Οργανώσεων, των Εργαζομένων στο Δήμο και πολλών Ερμουπολιτών.
Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα για την πολυετή προσφορά του στο λαό της Σύρου, ως ανάργυρος ιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, του προσέφερε εικόνα της Βαπτίσεως του Κυρίου, και του ευχήθηκε για το νέο έτος!
Χαιρετισμούς και ευχές, επίσης, απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος, ο Βουλευτής κ. Φιλ. Φόρτωμας, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Λεονταρίτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ερμούπολης κα Ανθή Χαλκιά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και η Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Δήμο.
Ο Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας ευχαρίστησε τους ομιλητές, τα Μέλη του περί αυτόν Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους παρισταμένους, ανεφέρθη στα έργα που υλοποιήθηκαν το 2022 και τα έργα που «ωρίμασαν» για το 2023 και ευχήθηκε για το νέο έτος.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....