Την Τετάρτη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητρόπολης Κορίνθου

Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, η Ιερὰ Μητρόπολή  θα πραγματοποιήσει Εορταστικὴ Εκδήλωση για τα Άγια Χριστούγεννα.

Το Α’ μέρος της Εκδηλώσεως θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικους Ύμνους από την Παιδική και Γυναικεία Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» της Ιεράς Μητροπόλεώς  υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της κ. Χριστίνας – Παταπίας Μήτρου, ενώ στο Β’ μέρος, που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθεί Ομιλία από τον Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωάννη Καραμούζη, μέ θέμα: «Η πορεία των Μάγων, πορεία προς την σωτηρία». Στο Γ’ μέρος της Εκδηλώσεως θα ψάλλει η Χορωδία «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του χοράρχη κ. Βασιλείου Κουφογιάννη, Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ».

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την Εκδήλωση, ώστε με την κατάλληλη πνευματικὴ προετοιμασία, στην οποία και αυτή θα συντελέσει, να υποδεχθείτε και να γιορτάσετε χριστιανικά και οικογενειακά την μεγάλη εορτὴ της Πατρογονικής Πίστης μας.

 

 

_B.jpg

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....