Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Λειτουργικό και ποιμαντικό πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών θα εκδίδεται και θα δημοσιεύεται κανονικά και πάλι μετά το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023.
Για τις όποιες λειτουργικές, ποιμαντικές, διοικητικές και συνοδικές δραστηριότητες του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, κατά την περίοδο από 11 Σεπτεμβρίου έως το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως θα αναρτά κάθε Κυριακή βράδυ, στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, το χρονικό της δραστηριότητας του Σεβασμιωτάτου, εντός και εκτός Φθιώτιδος, για την εβδομάδα, που παρήλθε.
Το χρονικό αυτό θα παρουσιάζεται και κάθε Δευτέρα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως (89,4 FM) στις 12 το μεσημέρι.
Επίσης, η μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού θα πραγματοποιεί απευθείας ζωντανή μετάδοση, όπου και αν ιερουργεί αυτήν την περίοδο ο Σεβασμιώτατος.
Τα εγκαίνια νέων έργων, δράσεων και δομών της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....