Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Λαγκαδά

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνονται σχετικά με το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος, κατά το χρονικό διάστημα 09 – 15 Μαΐου 2022 τα εξής:
Την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, και ώρα  18:00, θα χοροστατήσει του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού επί τη Εορτή των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, εις το  Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ασκού.
Την  Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλαδελφείας κ.κ. Μελίτωνος, εις τον  πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβολακίου Λαγκαδά.
Το εσπέρας της ιδίας, και ώρα 17:00, θα ομιλήσει στους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λαγκαδά εις το προαύλιο χώρο του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Άννης Λαγκαδά.
Το διήμερο της Παρασκευής 13 και του Σάββατο 14 Μαΐου 2022, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, θα λάβει μέρος στις εόρτιες εκδηλώσεις επί τη ευκαιρία της 102ας επετείου της Απελευθερώσεως της πόλεως της Κομοτηνής.
Την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, επί τη συμπληρώσει 15 ετών από την εις Κύριον εκδημία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τράλλεων κυρού Ισιδώρου, Πνευματικού Πατρός, Γέροντος και κατά σάρκα θείου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, θα τελεσθεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, Αρχιερατικό Συλλείτουργο και Μνημόσυνο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....