Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος  

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την ακολουθία του αγιασμού σε σχολεία του Δήμου Μετεώρων, επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.45 μ.μ., θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας την τιμία Καρά του Αγίου Βησσαρίωνος εκ της Ιεράς Μονής Δουσίκου, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον ίδιο Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών.

Το απόγευμα και ώρα 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Βησσαρίωνος επισκόπου Σταγών, στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμπάκας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....