Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 26 Ιουνίου το πρωί λειτούργησε και μίλησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλων Φαρκαδόνος.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Κόρινθο επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει κατ’ έτος η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, υπό τον τίτλο «ΙΣΤ’ Κορίνθου Παύλεια 2022» παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου το πρωί θα συμμετάσχει στη Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών της πόλεως των Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ευκαιρία της ιεράς μνήμης του Αγίου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το απόγευμα θα συμμετάσχει κατά το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου των αρχαίων Αθηνών, εις ανάμνηση του Κηρύγματος του Αποστόλου Παύλου προς τους Αθηναίους.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου επί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....