Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων επί τη εορτή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Μυρτιδιωτίσσης», της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θέκλης και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νέου Μυλοτόπου Γιαννιτσών. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα τελέσει την Ακολουθία της Ρασοφορίας του κ. Χαραλάμπους Κοτίδη.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νέου Μυλοτόπου Γιαννιτσών και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά την Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....