Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το πρωί θα παραστεί συμπροσευχόμενος στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Το απόγευμα στις 7:30 θα μεταβεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και θα παρακολουθήσει την επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Θα συμμετέχουν 1922 νέοι και νέες με 55 χορωδιακά σύνολα και παραδοσιακά χορευτικά τμήματα από τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και μεταξύ αυτών από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η Νεανική και παιδική Χορωδία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ΠειραιώςΕν συνεχεία θα παραστεί συμπροσευχόμενος στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου το πρωί θα παραστεί συμπροσευχόμενος στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Δράμας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Το βράδυ από ώρα 9 έως 1:00 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη επετείω εκλογής και χειροτονίας αυτού ως επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τελέσει την Ακολουθία των Εγκαινίων Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....