Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Τρύφωνος.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Τρύφωνος.

Το απόγευμα στις 6:15 θα μεταβεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής Τρικάλων και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα της χορωδίας αντρών και γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ» και επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλονερίου. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Βαΐου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....