Το πρόγραμμα του Πατριάρχου σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου σήμερα Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, στην Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

07:00  Πατριαρχική Χοροστασία για την εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου και απόδοση της ανωτάτης τιμητικής διακρίσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής στους: Πρωτοεπιστάτη Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους Άθω Πανοσιολογιώτατο Γέροντα Χριστοφόρο Ιβηρίτη και Άρχοντα της ΜΧΕ και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

10:45  Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

13:00  Επίσημη Δοξολογία επί τη υποδοχή της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ.Βαρθολομαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαππών.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αναφέρει για την επίσκεψη του Οικουμενικού  Πατριάρχη:

Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και τους κατοίκους του η επίσκεψη της Αυτού Θειότητας της Παναγιότητας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το ιστορικό αυτό γεγονός θα τελεστεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στη 1μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών, παρουσία θρησκευτικών λειτουργών, της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή, της Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κ. Ντόρας Μπακογιάννη, βουλευτών, περιφερειακών και τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....