Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια η εκδήλωση με θέμα: «Υγιεινή και παραδοσιακή διατροφή»

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκδήλωση της 4ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά του Ιατρού με τίτλο «Υγιεινή και παραδοσιακή διατροφή» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας.

 

 

Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο κ. Τόπης Αθανάσιος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα αναπτύξει το θέμα: «Η διατροφική αξία της νηστείας στην Ορθόδοξη Εκκλησία και η ευεργετική της επίδραση στην πνευματική ζωή και στην υγεία των πιστών».

 

 

Επίσης, θα ομιλήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας κ. Αναστασία Παυλίδου για την παραδοσιακή και μικρασιατική διατροφή, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν μικρασιάτικα εδέσματα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή.

 

 

Είσοδος Ελεύθερη.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....