Βικτώρια: Πασχαλινός έρανος τροφίμων 2022 του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Εν όψει της πασχαλινής περιόδου, το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτώριας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργανώνει τον καθιερωμένο έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο έρανο δε μαζεύονται χρήματα αλλά τρόφιμα, τα οποία, αφού συσκευαστούν, μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ζητήσει βοήθεια από το Κέντρο.

Καλούνται όλα τα μέλη της παροικίας να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία δεν χρειάζονται συντήρηση στο ψυγείο. Τα τρόφιμα και τα παιχνίδια θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις κατά τόπους εκκλησίες μέχρι και την Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, ή/και στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας (7 Hartington Street Northcote) μέχρι και την Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, μεταξύ των ωρών 9π.μ.- 5μ.μ, εκτός των επίσημων αργιών.

Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε αυτός ο έρανος, όλοι οι συμπάροικοί μας αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας με μεγάλη προθυμία.

Η ύπαρξη συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Όπως διαβεβαιώνει και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας αλλά και οι εθελοντές, το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, από ντροπή ίσως, αποφεύγουν κάποιοι που έχουν πρόβλημα να το συζητήσουν με τους ειδικούς και να ζητήσουν βοήθεια. Οι περιπτώσεις αυτές είναι πιο δύσκολες, καθώς δεν μπορούν οι αρμόδιοι φορείς να τους προσφέρουν την προβλεπόμενη βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτώριας, στο τηλέφωνο (03) 9486 6588 και να ζητήσετε τον Εδμόν Καδέρογλου ή τον Γιάννη Πιλαλίδη.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....