Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι της ιατρικής στο Χαζίρειο

Με μία σεμνή και λαμπρή τελετή συνάμα βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες φοιτητές ιατρικής από τα Χανιά την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022  στο Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αγ. Μαρίνα.

Οι  νέοι επιστήμονες πέρα από την ηθική ικανοποίηση που αισθάνθηκαν παρέλαβαν από το Ιδρυμα και  χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθηθούν στη συνέχιση των σπουδών τους.

Την όμορφη τελετή απονομής χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός  και Πρόεδρος του Ιδρύματος Γεωργίου Νικολάου Χαζίρη, συγχαίροντας τους νέους επιστήμονες.

Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως  και  Αντιπρόεδρος του Χαζίρειου Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Μαρίνας  Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος  Περάκης μίλησε και εκείνος με συγκίνηση για την εκδήλωση και τη σημασία που έχει να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των νέων ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν επίσης οι φοιτητές από την Αγία Μαρίνα που πέρασαν σε κάποια σχολή κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η εξαίρετη χορωδία της Ενορίας Αλικιανού “Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης” που ταξίδεψε με τραγούδια μιας άλλης εποχής το ακροαματικό κοινό.

Να σημειωθεί τέλος ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΣΤ Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης, ο Αρχ. Επίτροπος της Ε Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας,  η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Ζερβουδάκη, η κ. Σοφία Μαλανδράκη, Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης και Εντεταλμένη Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού στην Π.Ε Χανίων, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κρήτης κ. Γεώργιος Μπέας, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ. Αντώνιος Κρασουδάκης, ο Πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Χρήστος Πραματευτάκης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, όπου συμμετείχαν τιμητικά και στην απονομή των βραβεύσεων των φοιτητών, συγχαίροντας τους ο καθένας ξεχωριστά με λόγια αγάπης και θαυμασμού.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως  Μαρτυρία.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιμέλεια φωτογραφιών και εικονοληψίας κ. Ανδρέας Σολανάκης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....