Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν εγγραφές στο ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ»

Οι αιτήσεις για την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών μέσω voucher ξεκίνησαν!!!

Το ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ» της Αποστολής σε συνεργασία με την Ι. Μ. Φθιώτιδος περιμένει και φέτος να υποδεχθεί όλους τους μικρούς μας φίλους παρέχοντας σχολική μελέτη και οργανωμένες ομαδικές δραστηριότητες!!!

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για δωρεάν παροχή των υπηρεσιών μας όλο τον χρόνο (11 μήνες) λήγει στις 11 Ιουλίου!

Κάντε κράτηση και κλείστε άμεσα θέση στη δομή μας για ελεύθερη συμμετοχή στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας για τη χρονιά 2023-2024.

Το ΚΔΑΠ μας παρέχει ποικίλες δραστηριότητες παιδαγωγικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού περιεχομένου έχοντας ως αποστολή να καλλιεργήσουν τα παιδιά τον ψυχικό και συναισθηματικό τους κόσμο, αναπτύσσοντας παράλληλα βασικές δεξιότητες ζωής.

Παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών ενδυναμώνονται μαθησιακά με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών και απασχολούνται καθημερινά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με δημιουργικές δραστηριότητες.

Στόχος μας είναι η μαθησιακή ενδυνάμωση των παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής τους έκφρασης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Ένα ολοκληρωμένο, πολύπλευρο παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα:

-Σχολική μελέτη

-Ζωγραφική

-Πληροφορική

-Ρομποτική

-Σκάκι

-Θεατρική αγωγή και θεατρικό παιχνίδι

-Χορωδία

-Σύγχρονος και παραδοσιακός χορός

-Μαγειρική

-Αθλητικές δραστηριότητες

-Χειροτεχνίες και κατασκευές

-Παιδικός κινηματογράφος

-Επιτραπέζια παιχνίδια

 

Κλείστε τώρα ραντεβού ώστε να γνωριστούμε και να σας βοηθήσουμε με την υποβολή αίτησης καλώντας μας στο τηλέφωνο 22310-67657

Ώρες επικοινωνίας: 7:30 – 15:00

 

Μια ανοιχτή αγκαλιά για όλα τα παιδιά!

Από το ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SPOT ΤΟΥ ΚΔΑΠ 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....