Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων

Σήμερα, θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το ΕΦΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις:

Στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Στις 26 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Στις 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
Στις 29 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021
Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου του 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....