Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Χαρίσειο Ίδρυμα – Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

Στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, ο οποίος βρίσκεται εντός του Χαρίσειου Ιδρύματος, θα γίνει υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που φυλάσσονται στην ομώνυμη Ιερά Μονή στον Πυργετό. Το πρόγραμμα των Ακολουθιών έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 2 Μαρτίου, το απόγευμα στις 6.00 μ.μ., θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και στη συνέχεια θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση των Αγίων.
  • Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 8.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός για προσκύνημα, καθώς και το απόγευμα από τις 4.30 μ.μ. και έπειτα. Στις 8.30 μ.μ. θα ψαλεί η Ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και στη συνέχεια θα τελεστεί Ιερά Αγρύπνια, για την εορτή της αναμνήσεως του δια των κολλύβων θαύματος του Αγίου μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος, έως τις 1.00 π.μ. περίπου.
  • Σάββατο 4 Μαρτίου, από τις 8.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός για προσκύνημα, ενώ το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. θα ψαλεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός.
  • Κυριακή 5 Μαρτίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., ο Ιερός Ναός θα είναι ανοιχτός για προσκύνημα και το απόγευμα από τις 4.00 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ., όπου και θα αναχωρήσουν τα Ιερά Λείψανα για την Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, όπου και φυλάσσονται.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....