Συλλογικές και ατομικές προσκλήσεις για τον Όσιο Βησσαρίωνα

Παράλληλα με τις λειτουργικές υποχρεώσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνέχισε τις ποιμαντικές επισκέψεις σε Ιερές Μονές, σε Σχολεία και σε μεμονωμένα πρόσωπα. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών βρέθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαυριώτισσας Δαδίου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλεως Λαμίας, προκειμένου να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα και να ευχηθεί στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και στους γονείς καλή χρονιά με πρόοδο, υγεία και ευλογία.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε όλα τα παιδιά και πρόσκληση συμμετοχής τους στον εορτασμό του Οσίου Βησσαρίωνος, το προσεχές τριήμερο 20, 21 και 22 Ιανουαρίου προσφέροντάς τους το εικονάκι του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τους εορτάζοντες Δημάρχους Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ στο Δημαρχείο της Αταλάντης, όπου ευλόγησε και την βασιλόπιτα του Δήμου, την Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή στο Δημαρχείο της Αμφίκλειας, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του εργοστασίου «NEXANS» στην Αγία Μαρίνα Στυλίδος κ. Αθανάσιο Γαβριήλ, στους οποίους και ευχήθηκε πατρικώς τα χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....