Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Ρόδου

Σήμερα Πέμπτη 5/10 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος  θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Τρεις)

7/10

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στην ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκας.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (18.30) στην ιερά Μονή Σκιαδίου.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στον Ενοριακό ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Ψίνθου.

 

8/10

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προστεί της Τρισαρχιερατικής Συλλειτουργίας μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νουβίας κ. Σάββα και του  Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σιλβέστρου στην ιερά Μονή Σκιαδίου.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκας.

 

9/10

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

θα χοροστατήσει  του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Απολλώνων.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....