Απότμημα Ιερού Λειψάνου Αγίου Βασιλείου στα Τρίκαλα

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6, ο Σεβ. Μητρ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος  επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας.

Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού για την Εορτή της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας από 8 έως 10 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη διάρκεια του Όρθρου και της Εσπερινής Θείας Λειτουργίας που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου ΤρικάλωνΕν συνεχεία θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας δια την πρώτη του έτουςΑκολούθως θα ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα της Ενορίας.

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 το πρωί, εορτή της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας θα Λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Περί ώρα 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας δια την πρώτη του έτουςΕν συνεχεία θα ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα της Ενορίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....