Με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα ξύπνησαν οι Αθηναίοι

Με τους αγρότες και τα τρακτέρ να βρίσκονται ακόμα στο Σύνταγμα ξύπνησαν οι Αθηναίοι το πρωί της Τετάρτης  με τις εικόνες να είναι πρωτόγνωρες στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο το απόγευμα της Τρίτης  οι αγρότες έμειναν όλη τη νύχτα στο Σύνταγμα μαζί με τα 160 τρακτέρ τους ζητώντας από την κυβέρνηση πρόσθετα μέτρα στήριξης, κορυφώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, μετά από περίπου ένα μήνα στα μπλόκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι αγρότες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί να αναχωρούν με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο που έχει φτιάξει η Αστυνομία.

Πάντως από το πρωί κυκλοφορεί ανάμεσα στους αγρότες μια φήμη πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις το πρωί από την κυβέρνηση , ενώ πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να μείνουν στο σημείο άλλη μια ημέρα !

Εν τω μεταξύ, αγρότες από τη Θεσσαλία τονίζουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται ραντεβού με τον πρωθυπουργό, για να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν τις καταστροφές στον Θεσσαλικό κάμπο.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....