Μητροπολίτης Σύρου : «Αχθοφόρος της Αγάπης»!

Τέτοιος προέτρεψε και ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ να αποδειχθεί και να αναδειχθεί ο προχθες εις Διάκονον και χτές  εις Πρεσβύτερον χειροτονηθείς Γεώργιος Βιδάλης, κατά την Θεία Λειτουργία που τέλεσε, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανατολικού Κογκό κ. Πολυκάρπου, στον Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης, Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. Μελέτιου Ζαχαρόπουλου και Εφημερίων των Αθηνών.
Ειδικώτερα, απευθυνόμενος προς τον μέλλοντα Πρεσβύτερο, παρουσία πυκνού εκκλησιάσματος, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, τον προέτρεψε να γίνει εθελοντής και αχθοφόρος της αγάπης στον κόσμο και ως Κληρικός να μιμηθεί τους τέσσερις νέους οι οποίοι μετέφεραν τον παράλυτο φίλο τους στο Χριστό και να ελκύει προς Αυτόν τους ανθρώπους με το ταπεινό του φρόνημα και το εκκλησιαστικό του ήθος.
Ευχαρίστησε και πάλιν τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ανατολικού Κογκό κ. Πολύκαρπο για την συλλειτουργική παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους για το επιόν Πάσχα.
Σήμερα , Δευτέρα, 1η Απριλίου, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία του αοιδίμου Αρχιμ. Πατρικίου Καλεώδη, του Τηνίου, στην Αθήνα. 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....