Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου σε Τελετή απονομής του κόκκινου μπερέ

Το πρωί της Παρασκευής, 21 Ιανουαρίου ε.έ., κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “ο Πόντος”, Ταξίαρχου κ. Βασιλείου Τσάμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, προέστη της Τελετής απονομής του κόκκινου μπερέ στο προσωπικό που αποφοίτησε επιτυχώς από το Τμήμα Προχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΠΕΝ) της 2021 ΣΤ’ ΕΣΣΟ.

Η Τελετή, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Υπολοχαγού Γεωργίου Ζώγκου» που εδρεύει στην ιστορική έδρα του Δήμου, τη Νέα Σάντα, και στο Στρατόπεδο  «  Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη»  που εδρεύει στην πόλη του Κιλκίς.
Προ της ενάρξεως της Τελετής, ο Ταξίαρχος κ. Τσάμης, παρουσία και του Διοικητή του Γ’ Σ.Σ. Αντιστρατήγου Αναστασίου Σπανού, εδέχθη στο κτήριο Διοικήσεως της Ταξιαρχίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη του Κιλκίς, όπου και τον ενημέρωσε για την συνεχή προσπάθεια που γίνεται στη Μονάδα και στο Σώμα γενικότερα, ώστε να διατηρούνται πάντοτε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.
Από την πλευρά του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος, ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο, για την ευγενική του πρόσκληση να παραστεί σήμερα στους χώρους της Ταξιαρχίας και να ενημερωθεί για το πλαίσιο δράσεων αυτής, εκφράζοντας παράλληλα στον Αντιστράτηγο την στήριξη και την αρωγή της τοπικής Εκκλησίας σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει, ώστε τόσο οι Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής μας, όσο και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, να συνεχίσουν να διατηρούν υψηλό το φρόνημα και την αποτελεσματικότητα που τις διακρίνει για να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στο ευθυνοφόρο και δύσκολο έργο τους.
Στις τελετές παρέστη επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής ν. Κιλκίς κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....