Στη σκέπη των Τριών Ιεραρχών τιμήθηκαν οι Δάσκαλοι στο Κιλκίς

Μέσα σε μία σεμνή αλλά συγκινητική τελετή η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Κιλκίς και Παιονίας τίμησε τους συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

 

Για τους προστάτες της Παιδείας και την προσφορά τους Γράμματα αναφορά έκανε ο Προίστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κιλκίς κ. Σωτήριος Μαρκάδας, ευχαριστώντας τους συναδέλφους τους για την αξιόλογη προσφορά τους και το ήθος που υπηρέτησαν το λειτούργημα του δασκάλου.

Στον απόηχο της μεγάλης εορτής των Τριών Ιεραρχών, που διέπρεψαν με τη διδασκαλία τους και το παράδειγμα της ζωής τους και προσέφεραν τόσα πολλά στην Παιδεία, την εκδήλωση τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος χαιρέτησε τους παρισταμένους εκπαιδευτικούς, τους συνεχάρη για τη δημιουργική προσπάθεια και το σπουδαίο έργο τους, τονίζοντας ότι είναι μεγάλος και δίκαιος ο έπαινος τους.
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημήτριο εκπροσώπησε ο Αρχιμ. π. Θεόκλητος Κόκκινος, ο οποίος επέδοσε και τιμητική πλακέτα.
Παρέστησαν επίσης εκπρόσωπος του Υφυπουργού κ. Γεωργαντά, ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Φραγγίδης, εκπρόσωπος της Βουλεύτριας κας Αγαθοπούλου, οι Δήμαρχοι Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης και Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, Αντιδήμαρχοι του Κιλκίς, Υπηρεσιακά Στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης των δύο Δήμων του Νομού.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....