“Οφείλουμε να γυμνάζουμε το πνεύμα και το σώμα μας”

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίος παρευρέθη στο ΔΑΚ Γουμένισσας για να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα του Final Four Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ 2021-2022 μεταξύ των ομάδων:Α.Π.Σ.”ΚουΠα” Κιλκίς και “Άθλου” Αλεξάνδρειας.

 

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης,Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.Δημητρίου,Αρχιμ.Αγαθάγγελος Σφονδυλιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στην αθλητική ομήγυρη χαιρέτισε την οργάνωση λέγοντας μεταξύ άλλων:”…Το διφυές κάθε προσώπου επιβάλλει την εκγύμναση του πνεύματος και του σώματος…Σήμερα απολαύσαμε έναν αγώνα με την συμμετοχή των παιδιών μας και αισθανθήκαμε υπερήφανοι διότι η ευγενής άμιλλα πρυτάνευσε και όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα είναι τελικά νικητές.”.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Σεβασμιώτατος έκανε απονομή μεταλλίων,ευλόγησε τους αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ.Δημήτριο Κυριακίδη,τον Αντιδήμαρχο κ.Θεμιστοκλή Κοσμίδη και τους συντελεστές της ομάδος του Κιλκίς.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....