29η Έκθεση«ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: 19-21 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Μια μοναδική διοργάνωση!

 

Θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι  Ιερείς, Μοναχοί, Μοναχές, οι ασχολούμενοι με τα εκκλησιαστικά είδη και οι πιστοί και να θαυμάσουν τις νέες δημιουργίες αξιόλογων καλλιτεχνών της βυζαντινής τέχνης και παράδοσης στην 29η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαΐου 2024 στην Θεσσαλονίκη.

Η «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» αποτελεί το εκκλησιαστικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε!

Μοναδικές δημιουργίες εκκλησιαστικής τέχνης καταξιωμένων καλλιτεχνών συνεχιστών της Ορθόδοξης παράδοσης και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες Ιερού Ναού, Μονής και του Ιερέα.

Το Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο “ΜΕΛΙΣΣΑ” και οι εκδόσεις “ΜΕΛΙΣΣΑ” στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης  σας περιμένουν στο κτήριο 16

Βιβλία που αλλάζουν τη ζωή μας…
Για παιδιά και μεγάλους..
Για εσάς και για τους άλλους…

Στα πλαίσια της Έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” πραγματοποιείται και η Εικαστική Έκθεση “ΦΩΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΝ” όπου θα εκτεθούν και θα προβληθούν έργα σύγχρονων δόκιμων αγιογράφων.

 

Τα εγκαίνια θα τελεσθούν την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο ενώ η όλη εκδήλωση τελείται υπό την Ευλογία Του.

Η 29η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί ένα διαχρονικό γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των επισκεπτών δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν την αγορά της Εκκλησιαστικής τέχνης και τους καλλιτέχνες δημιουργούς της.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00 έως 19:00 με ελεύθερη είσοδο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Χορηγός Επικοινωνίας η τηελόραση της 4Ε

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....