Υποδοχή των “Αχράντων Παθών του Κυρίου” στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 6:15 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης , Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος, έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, τα «Άχραντα Πάθη» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας.

Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος κατά την Ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού.

Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον ίδιο Ιερό Ναό επί τη ελεύση των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και για την εορτή του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για το μακαριστό Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Αλέξιο.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου από 6:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των Εγκωμίων προς τα «Άχραντα Πάθη» στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων επί τη ελεύση των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....