Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στη Ρόδο

Το πρόγραμμα το χοροστασιών για τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Πανηγυρίζει ο Καθεδρικός ναός του νησιού.

 

Την Παραμονή (24 Μαρτίου ) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας κ. Σάββας θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Εσπερινού (19.00) στον Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Εορτή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Γ’ Χαιρετισμοί

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου θα χοροστατήσει  του Όρθρου και θα προστεί της Τρισαρχιερατικής Συλλειτουργίας και της Δοξολογίας μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νουβίας κ. Σάββα και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ. Κυρίλλου στον Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

– Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος  θα χοροστατήσει του Εσπερινού και της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου (19.00) στον Καθεδρικό ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

– Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας κ. Σάββας θα χοροστατήσει του Εσπερινού και της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου (18.00) στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος θα χοροστατήσει του Εσπερινού και της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου (18.00) στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αρχιπόλεως.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....