Στην τελική ευθεία η νέα Ψυχιατρική πτέρυγα του Γ.Ν.Χανιών

Με μεγάλη χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου στα Μ.Μ.Ε. του τόπου , ως Πρόεδρος και της Επιτροπής του Κληροδοτήματος Γεωργίου Μαλινάκη, ανακοίνωσε ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση για τη δημοπρασία της νέας ψυχιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, όπως ακριβώς ορίζει και η Διαθήκη, ευχαριστώντας στην όλη προσπάθεια τον Γενικό Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γεώργιο Μπέα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κ. Ευτύχιο Δαμιανάκη, ο οποιος παρέχει ανιδιοτελώς νομική συνδρομή στην επιτροπή του κληροδοτήματος λόγω εμπειρίας στις δημόσιες συμβάσεις, τη νομικό σύμβουλο κ. Αμπαρτζάκη Όλγα, την κ. Μαθιοπούλου Ιουλία, υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων καθώς και  τον Ψυχίατρο κ. Γεώργιο Γουλιέλμο ο οποίος ήταν από τους πρώτους που σχεδίασε την όλη δομή η οποία ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τέλος ευχήθηκε η συνέχεια να είναι θαυμαστή και  με τη βοήθεια του Θεού το έργο να παραδοθεί το συντομότερο.

Από την πλεύρα του ο κ. Μπέας τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς και συγκίνησης για την Επιτροπή του Κληροδοτήματος του αειμνήστου Μαλινάκη και για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Τέλος, ο κ. Δαμιανάκης, ανέφερε πως από την πλευρά του κλήθηκε να βοηθήσει για ένα σημαντικό έργο του τόπου μας και το έκανε με πολύ μεγάλη χαρά. “Παρότι το έργο ήταν αυστηρά ιδιωτικό διασφαλίσαμε με τρόπο απόλυτο τη διαφάνεια, εφαρμόζοντας ασφαλιστικές δικλείδες του δημοσίου”.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....