6ος Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερά Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου

 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ιερό κλήρο και το χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι, καθώς η αγία μας Εκκλησία οδεύει προς το τέλος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των πιστών για την Μεγάλη Εβδομάδα, θα τελεστεί ο έκτος και τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός, την προσεχή Κυριακή, 10 Απριλίου ε.έ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας της Φανερωμένης και ώρα 7.00΄ το απόγευμα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ. κ. Ιερωνύμου.

Στον Ιερό Ναό θα ευρίσκεται μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, Ε’ Νηστειών, η χαριτόβρυτη τιμία χειρ του Αγίου Χαραλάμπους, από το Μέγα Σπήλαιο, προς προσκύνηση και πνευματική ενίσχυση των πιστών.

Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,  με θέμα:

«ΟΠΟΥ ΕΠΛΕΟΝΑΣΕΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ, ΥΠΕΡΕΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΝ Η ΧΑΡΙΣ».

Επομένως, προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στην ως άνω Ιερά Ακολουθία και να ακούσουν  τον Θείο Λόγο, ώστε, αφού προετοιμαστούν πνευματικά και ψυχικά διά της εξομολογήσεως και θείας μεταλήψεως, να προσκυνήσουν το Θείο Πάθος και να λαμπρυνθούν από το Φως της Αναστάσεως!

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....