Εις Διάκονο χειροτονία στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λονγκ Μπιτς, Καλιφόρνια

Οι πιστοί στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λονγκ Μπιτς, Καλιφόρνια, παρακολούθησαν και προσευχήθηκαν κατά την χειροτονία  του Ευάγγελου Καραπούλιου σε Ιερό Διάκονο από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φώκαιας κ. Ιωάννη .

Στη λειτουργία συμμετείχαν επίσης ο π. Χρήστος Κανάκης, προιστάμενος από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως. Πατήρ Steven Tsichlis, προϊστάμενος από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Irvine, CA. και ο Αιδ. Διάκονος Justin Bosl από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αναστάσεως στο Castro Valley, CA. Στη λειτουργία έψαλλε ο π. Κωνσταντίνος Δουβίκας.

Ο Διάκονος Ευάγγελος είναι απόφοιτος του προγράμματος Diaconate του 2021 στην Ελληνική Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού. Γεννήθηκε στην Κρανιά Γρεβενών και μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά όταν ήταν οκτώ ετών. Το 1990 εγκαταστάθηκε στη νότια Καλιφόρνια όταν παντρεύτηκε. Από τότε, αυτός και η οικογένειά του είναι ενεργοί διαχειριστές στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου. Προηγουμένως υπηρέτησε στο Ενοριακό Συμβούλιο, διευθυντής του Κυριακάτικου Σχολείου και εθελοντής στο Φεστιβάλ Τροφίμων.

Είναι κάτοχος Bachelor of Arts στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Οικονομικά από το California State University – Fullerton. Είναι ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής Jolly Boy Burgers Bell Gardens, CA. Είναι επίσης προπονητής μιας ομάδας μπάσκετ γυμνασίου σε ένα ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Newport Beach, CA.

Ο Διάκονος Ευάγγελος είναι παντρεμένος με τη Διακονίσα Ελένη (Εξακούστος) και είναι γονείς της Τίας (28) και του Γρηγορίου (27).

ΑΞΙΟΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....