Κοσμοσυρροή αναμένεται για την εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος

Κοσμοσυρροή αναμένεται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 στη Μανάγουλη Φωκίδος στον πολυχώρο «Φλόγες», για την θεατρική παράσταση «Το Μυστικό της Ελευθερίας» που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος. Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας, παρουσία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, θα επαναληφθεί στην περιφέρεια της Δωρίδος, όπου δίνεται η ευκαιρία να την παρακολουθήσει το κοινό της ευρύτερης περιοχής, καθώς και γειτονικών Νομών.

«Το Μυστικό της Ελευθερίας», είναι ένα έξοχο αφυπνιστικό θέαμα με πλήθος μηνυμάτων, που θέτει φλέγοντα ερωτήματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, δίνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις που ωφελούν και προβληματίζουν.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας με τους εκλεκτούς συνεργάτες του, δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πνευματική καλλιέργεια των νέων της Μητροπόλεως Φωκίδος και όχι μόνο. Αυτό φαίνεται σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Νεότητος, με τα πρωτόγνωρα και εκπληκτικά Χριστιανικά Φεστιβάλ Νεολαίας, τις θεατρικές παραστάσεις, τα παιχνίδια γνώσεων χριστιανισμού και ελληνισμού, τις προσκυνηματικές εκδρομές, τις αθλοπαιδείες κ.α. events εντός και εκτός της Φωκίδας.

Η είσοδος για τη θεατρική παράσταση είναι δωρεάν.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 11 ετών.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....