Α΄ Χαιρετισμοί – Πανήγυρις Αγίων Θεοδώρων – Χειροτονία Διακόνου

Η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 19/3 στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου, στις 7μ.μ. Ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει και την εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Ιωάννου Τριπύλα, αγρότου, εκ Ζαγοράς, εγγάμου, 37 ετών.

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών και η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων εορτάζει και ο πανηγυρίζων Ναός στο ομώνυμο χωρίο του Αλμυρού. Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Α΄ Στάση των Χαιρετισμών, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Για να παρακολουθήσετε την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών πατήστε εδώ.

Για να παρακολουθήσετε τον Όρθρο & την Θεία Λειτουργία πατήστε εδώ.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....