Αδελφοποίηση Κυθήρων-Αλίμου

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και συλλειτουργούντος του οικείου Ποιμενάρχη, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Πολύκαρπος Κεντικελένης και ο Εφημέριός του π. Γεώργιος Τσάμης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος ανέλυσε τη σημερινή Ευαγγελική περικοπή της παραβολής του Καλού Σαμαρείτη, μίλησε για τους εορτάζοντες Αγίους και κατέληξε αναφερόμενος στην τελετή αδελφοποίησης των Δήμων Αλίμου και Κυθήρων, που ακολούθησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού.

Η επίσημη τελετή αδελφοποίησης των Δήμων Αλίμου και Κυθήρων έλαβε χώρα στις 11:00 π.μ., όταν άρχισε η εκδήλωση κατά την οποία ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης συνυπέγραψαν Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης για την εδραίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη αδελφικών δεσμών μεταξύ των δύο Δήμων, με την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και επισκέψεων στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, του τουρισμού, της κοινωνικής ζωής καθώς και τη διεύρυνση και σε άλλους τομείς των δύο πόλεων.

 

 

Τέλος να σημειωθεί ότι στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμούς ο ΓΓ Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης I. Σταυριανουδάκης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων, κ. Σεραφείμ, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Δήμητρα Νάνου, ο Προέδρος Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου περιοχής Κυθηρίων Αλίμου «Η Μυρτιδιώτισσα» Νικόλαος Φατσέας, ο Εκπρόσωπος Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων-Αντικυθήρων και πρώην Γραμματέας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων Ιωάννης Βάρδας, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύης και ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....