Ακολουθία του Αγιασμού για την 1η μηνός Μαρτίου στην Ι.Μ. Φθιώτιδος

Με την Ακολουθία του Αγιασμού, όπως κάθε πρωτομηνιά στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιωτιδος κ. Συμεών με τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες τους, τα στελέχη της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως καλωσόρισαν τον μήνα Μάρτιο, την αρχή της Άνοιξης, όπου ξεκινά και το ευλογημένο πνευματικό στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής .

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Άγιος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, παρουσία του Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλό μήνα και καλή δύναμη με την ευκαιρία της επερχόμενης Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ενώ αναφέρθηκε σε σημαντικά γεγονότα και εορτασμούς που θα λάβουν χώρα κατά τον μήνα Μάρτιο σε όλο το εύρος της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.

Άπαντες ασπάσθηκαν τον Τίμιο Σταυρό και την δεξιά του Σεβασμιωτάτου και έλαβαν την πατρική του ευλογία, αντευχόμενοι καλό μήνα και την από Θεού δύναμη στην διακονία του.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....