Αντιπροσωπεία της Ι.Αρχιεπισκοπής Αμερικής στην Ι.Μ. Χαλκίδος

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 2021 επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, ο Διευθυντής Προγράμματος Ελλάδος IOCC κ. Πάνος Κατσαπάνης μαζί με συνεργάτιδες και συνεργάτες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

 

Σκοπός της ελεύσεώς τους είναι να επισκεφθούν, στις επόμενες ημέρες, τις πυρόπληκτες περιοχές Λίμνης, Ροβιών, Χρόνιας και ευρύτερα, ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τις πυρόπληκτες οικογένειες των περιοχών αυτών. Επίσης προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο επιταγή 5.000 δολαρίων υπέρ αποκαταστάσεως της επίσης πυρόπληκτης Ι. Μονής Οσίου Δαυΐδ, με την οποία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος έχει από ετών πνευματική σχέση.

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου υποδέχθηκαν τους αντιπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου, στην αίθουσα του Θρόνου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και για την προσωπική συμβολή τους στον αγώνα αποκαταστάσεως της πυρόπληκτης Βορείου Ευβοίας, ενώ τους εξέθεσε την κατάσταση που επικρατεί στις πυρόπληκτες περιοχές και τις δράσεις που έχει αναλάβει η τοπική μας Εκκλησία.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....