Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση στον Καθεδρικό Ι. Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου, την Κυριακή το μεσημέρι, 18 Δεκεμβρίου 2022, με χορηγία του Ιδρύματος Χρήστος Λάζαρης.

Συμμετείχαν η Αρχιεπισκοπική Σχολή Βυζαντινής Μουσικής υπό την διεύθυνση του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωσήφ Παλιούρα, η Ουκρανική Χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Ιβάν Bilanyuk, η χορωδία “Mosaic” υπό τη διεύθυνση της κ. Margaret Haig και η χορωδία του “St. Jame’s Sussex Garden” υπό τη διεύθυνση του κ. George de Voil.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας παρέστη συνοδευόμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μελιτηνής κ. Μάξιμο και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή, τον Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου κ. Θεωνά Μπακάλη και τον Αρχιδιάκονο κ. Γεώργιο Τσουρούς.

Κληρικοί και μέλη των Κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπής παρέστησαν επίσης στην μουσική εκδήλωση.

Παρόντες ήσαν επίσης εκπρόσωποι άλλων χριστιανικών ομολογιών, καθώς και ο Συμπρόεδρος του Συμβουλίου Χριστιανών – Εβραίων, π. Nathan Eddy.

Μετά το πέρας της χριστουγεννιάτικης μουσικής εκδήλωσης, όπου ακούσθηκαν τα παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος, της Μικράς Ασίας και άλλων χωρών, ακολούθησε δεξίωση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....