Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει ξανά διά ζώσης την καθιερωμένη εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ενώ ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από τον καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών, Δημήτριο Σταματόπουλο. Το θέμα του πανηγυρικού θα είναι: «Από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 και το τέλος της Μεγάλης Ιδέας: Θεωρητικά Σχήματα και Κριτικές Προσεγγίσεις».

Θα ακολουθήσει η επίδοση τιμητικών επαίνων στα μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος, τα οποία συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα έτη 2020 και 2021. Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η χορωδία από φοιτητές και φοιτήτριες της ειδίκευσης «Διεύθυνση Χορωδίας» του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, με επιβλέπουσα την επίκουρη καθηγήτρια Μαρία – Έμμα Μελιγκοπούλου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....