Έλευση Τιμίας Χειρός της Αγίας Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος από τη Μονη Παντοκράτορος Αγίου Όρους στη Μητρόπολη Ταμασού

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Τσερίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων από τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ανακοινώνει την έλευση της Τιμίας Χειρός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους, προς προσκύνηση και αγιασμό του Χριστεπωνύμου πληρώματος.
Η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Χειρός της Αγίας Φωτεινής θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ., μπροστά από το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων του Δημου Τσερίου στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Στροβόλου και Κώστα Μισιαούλη, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.
Στη συνέχεια, εν πομπή, θα μεταφερθεί στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το ιερό κειμήλιο θα παραμείνει για προσκύνηση έως και την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 στο ναό, ο οποίος θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 6.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 04.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκυρίακα θα είναι όλη μέρα ανοικτός ο ναός.

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....