Εορτασμός Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω

ΚΥΡΙΑΚΗ Ε΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ, 10-4-2022 – Μαρίας της Αιγυπτίας – Εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του εν Καλύμνω Ασκήσαντος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας  ανακοινούται ότι το εσπέρας του Σαββάτου (9-4-2022), θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων χοροστατούντος Αρχιερέως, ώρα 7:00-9:30 μ.μ., και θα ακολουθήσει Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία, ώρα 10:00-2 πρωϊνή.

Την πρωΐαν της Κυριακής (10-4-2022), ώρα 7:30- 10:30 π.μ., θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Οσίου, εντός της Μονής, και θα αναπεμφθεί δέησις προ του Σεπτού Λειψάνου του Οσίου Πατρός ημών, υπέρ πάντων των όπου γης οικούντων και εν θαλάσση πλεόντων Καλυμνίων.

Το εσπέρας και ώρα 5:30 μ.μ., θα ψαλεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός, στον οποίον θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης, και θα κλείσει τους κατανυκτικούς εσπερινούς της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ομιλητής θα είναι ο Πνευματικός της Ιεράς Μονής και Εφημέριος π. Χαράλαμπος Λεβεντάκης.

Εις όλας τας Ιεράς Ακολουθίας θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....