Επέτειος 30 ετών από την εις Επίσκοπο χειροτονία του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονος

Με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνει ότι κατά το διήμερο 28-29 Μαΐου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας την εορτή της μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Θαυματουργού Αγίου από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στη Βέροια.

Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί ότι ο φετινός εορτασμός συμπίπτει με τη συμπλήρωση 30 ετών από την εις Επίσκοπο χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος (29 Μαΐου 1994). Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα σημάνουν την έναρξη της 6ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 7:00 μ.μ.

Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός – Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και εικόνας Αγίου Λουκά του Ιατρού «Ιατρών το αγλάϊσμα»

Τετάρτη 29 Μαΐου 7:00 π.μ.

Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο

Τετάρτη 29 Μαΐου 6:00 μ.μ.

Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Τετάρτη 29 Μαΐου 8:00 μ.μ.

Εναρκτήρια εκδήλωση 6ης Ιατρικής Εβδομάδος με θέμα: «Ενημέρωση για την αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών»

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά την Τετάρτη 29 Μαΐου θα παραμείνει ανοιχτός από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και θα τίθεται σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού που θησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας www.imverias.gr, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

Email: agios.loukas@imverias2.gr

Τηλ. επικοινωνίας: 2331027599 – 6975725113 (π. Ιωσήφ)

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....