Επιμνημόσυνη δέηση για την Μαριέττα Γιαννάκου στον Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ. Ευσταθίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, για την αείμνηστη Λάκαινα ιατρό και πολιτικό Μαριέττα Γιαννάκου, με μέριμνα της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λακωνίας και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.

Για την προσωπικότητα και το πολυποίκιλο έργο της άξιας συμπατριώτισσας μας μίλησαν ο κ. Γεώργιος Μπεκιάρης, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σπαρτης της Ν.Δ, και η κα Διαμάντω Κωνστιάντου – μέλος ΔΕΕΠ Λακωνίας της Ν.Δ.

Την θρησκευτική τελετή επισφράγισε με τον μελίρρυτο λόγο του ο σεπτός Ποιμενάρχης , ο οποίος αρχικά επισήμανε ότι σε μία εποχή, που χαρακτηρίζεται από έλλειμμα ευγνωμοσύνης και περίσσευμα αχαριστίας, είναι παρήγορο κάποιοι να δείχνουν τον σεβασμό και την αγάπη τους προς ένα πρόσωπο που ευεργέτησε τον τόπο μας. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι η Μαριέττα Γιαννάκου με τον βίο και το έργο της τίμησε την οικογένειά της, την ιδιαίτερη Πατρίδα της και εν γένει την Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίσει στην αείμνηστη Γερακίτισσα, αντί των επιγείων τα επουράνια, αντί των φθαρτών τα άφθαρτα και αντί των πρόσκαιρων τα αιώνια.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....