Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κιλκισίου στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία “Πόντος”- Κοντά στα άτομα με αναπηρία

Την Τρίτη,22 Φεβρουαρίου 2022,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία”Πόντος”και ενημερώθηκε αναλυτικά απο τον Ταξίαρχο κ.Βασίλειο Τσάμη και τα στελέχη της Ταξιαρχίας για τις δράσεις της.

 

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσαι το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων,θαύμασε τους προγραμματισμούς και τα αποτελέσματα των ασκήσεων και ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος,ως Υπερμάχος Στρατηγός,να φρουρεί τους αξιωματικούς,τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους.

 

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου κοντά στα άτομα με αναπηρία και την τοπική επιχειρηματικότητα

 

Την βασιλόπιτα του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία “Βηματίζω” ευλόγησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της Δομής, η οποία διακρίνεται για τη λειτουργία της σε πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας μάλιστα ανάμεσα στα άλλα και Κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, συγχαίροντας παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. για το σπουδαίο έργο που επιτελούν προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.
Το απόγευμα επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κιλκίς, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. κ. Χρήστου Χατζημλάδη, για να ευλογήσει την βασιλόπιτα των μελών του μεγαλύτερου Οικονομικού Φορέα του Νομού, παρουσία και των δύο Δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας. Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο και όλους τους παρισταμένους για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, ευλογία και δύναμη από τον Θεό, τονίζοντας ότι με πίστη και επιμονή έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για την οικονομία του τόπου, ιδίως σε συνθήκες, όπως οι σημερινές, που είναι δύσκολες.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....