Επίσκεψη του Δ/ντή Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης κ. Νικολάου Γιαννακουδάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Εθυμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή του Eθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.K.A.B.) Κρήτης κ. Νικόλαο Γιαννακουδάκη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στα Γραφεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας.

Ο Σεβ. υποδέχθηκε τον κ. Γιαννακουδάκη και τους συνεργάτες του, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Άμεσης Βοήθειας Κρήτης στο Ε.Κ.Α.Β Ιεράπετρας, και τους ξενάγησε στους χώρους του του ιστορικού και εμβληματικού μνημείου της πόλης μας. Ο κ. Διευθυντής ενημέρωσε επιγραμματικά τον Σεβ. για τη λειτουργία του Κέντρου στην περιοχή της Ιεράπετρας αλλά και της Σητείας. Επίσης αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος σε εξαιρετικό κλίμα, που επιβεβαίωσε την άριστη σχέση και την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Ε.Κ.Α.Β. και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας. Ο Σεβ. διαβεβαίωσε τον κ. Γιαννακουδάκη ότι η Τοπική Εκκλησία πάντοτε θα βρίσκεται παρούσα και θα συμπαραστέκεται στο σπουδαίο και πολύτιμο έργο των εργαζομένων φιλότιμα στο Ε.Κ.Α.Β., προκειμένου να συνεχίσουν να υπερβαίνουν τους εαυτούς τους και να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Προϊστάμενος του Ε.Κ.Α.Β. Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αγγελάκης, η Υπεύθυνη του Γραφείου Κίνησης του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης κ. Ειρήνη Μπαλή και το μέλος του πληρώματος κ. Δημήτριος Ορφανός.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....