Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο

Σύνδεσμος Εφημερίων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

 

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, στις 11 π.μ. το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον από Κνωσού Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Πρόδρομο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης μέσα σε κλίμα χαράς, λίγες μόνο ημέρες πριν ο Σεβασμιώτατος ενθρονισθεί και αναλάβει τα νέα υψηλά καθήκοντά του ως ποιμενάρχης της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Αρχιερατικό εγκόλπιο, τον ευχαρίστησαν για τη συνολική προσφορά του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και του ευχήθηκαν εκ μέρους όλων των Ιερέων για την ευόδωση της σημαντικής αποστολής που αναλαμβάνει στην διαποίμανση της  ιστορικής και περιωνύμου Μητροπόλεως Ρεθύμνης και  Αυλοποτάμου.

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Ο Γραμματέας,

Πρωτοπρεσβύτερος

Γεώργιος Μιχ. Μπαλτζάκης

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....